Και βέβαια η Demmy είναι στο Lime Bistro επί της Δεκελέων στο Γκάζι!

Και είναι εκεί να σε μυήσει στην vegan διατροφή! Μια διατροφή που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει την -αυτό που όλοι λένε- κανονική. Προσωπικά έψαχνα μέρες συνένοχο στο να κάνω αυτό το γευστικό έγκλημα. Και βρήκα όχι έναν, αλλά δυο!

Πέμπτη νωρίς το βράδυ, Δεκελέων 23, Γκάζι! Η Demmy και η ομάδα της ήταν εκεί και μας υποδέχτηκαν με το καλύτερο τους χαμόγελο! Ένα χαμόγελο αληθινό και όχι αυτά τα δήθεν, άλλωστε ο ίδιος ο χαρακτήρας της Demmy δεν είναι δήθεν, και δν θα μπορούσε ποτέ να είναι!

Καθήσαμε στην μαγική μπλε τραπεζαρία, δεν θα σας αποκαλύψω για ποιον λόγο είναι μαγική, θα πρέπει να το δείτε από μόνοι σας! Αν σας το πω χάνεται η μαγεία!

Ο κατάλογος έχει τις απόλυτες γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσει κάποιος είτε είναι είτε δεν είναι μυημένος στην vegan διατροφή! Γεύσεις που σε ξαφνιάζουν και δεν το περιμένεις πως μπορεί να υπάρχει σκεπαστή με γύρο από μανιτάρια, ή καρμπονάρα με αυγό λαχανικών!!! Ποιός είπε ότι η Ceasar’s πρέπει απαραιτήτως να έχει κοτόπουλο; Ή τα bao buns να έχουν κρέας; Πήγαινε ποτέ το μυαλό σας ότι μπορεί να γευτείτε χτένια από king oyster μανιτάρια;

Όταν η πρώτη ύλη είναι άριστη και ο σεφ έχει εργαστεί πολλές ώρες για να σου σερβίρει ένα πιάτο, τότε αποζημιώνεσαι και με το παραπάνω ακόμα και εσύ που μπορεί να έχεις ενδοιασμούς να δοκιμάσεις vegan πιάτα! Μπύρα – Κρασί ή κοκτειλς είναι κάτι που απαραιτήτως πρέπει να συνοδεύσετε τα πιάτα σας!

Και μην ξεχάσετε τα γλυκά!

Και μην ξεχάσετε να βγάλετε και μια σέλφι με την Demmy και να συζητήσετε για την vegan μαγειρική!

 

Lime Bistro, Δεκελέων 23, Γκάζι, 698 009 3866

λάιμ bistro