Ένα καλοκαιρινό βράδι, από μια παρέα που αγαπά πραγματικά τις τέχνες και το κόσμημα, γεννήθηκε

μια ιδέα για την δημιουργία ενός χώρου που θα παρουσιάζει μοναδικά κοσμήματα καθώς και έργα- αντικείμενα Ελλήνων αλλά και ξένων καλλιτεχνών.

Ένα κατάστημα που θα συνεργάζεται αποκλειστικά και µόνο µε καλλιτέχνες που µέσα από την τέχνη τους διηγούνται τις δικές τους Αrt Stories.

Και έτσι ακριβώς η ιδιοκτήτρια Ρένα Σεφεριάδη ονόμασε το κατάστημά της:

«L21B Art Stories» δηλαδή Λουκιανού 21Β Ιστορίες Τέχνης.

Η αγάπη της στις καλές τέχνες την ώθησε να δώσει πνοή σ’ αυτό το εγχείρημα και να συγκεντρώσει Έλληνες καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν μόνιμα σε αυτή την γκαλερί δημιουργώντας  έργα αποκλειστικά για το χώρο της, ξεκινώντας µε τους:

Άντζυ Ανδριτσοπούλου, Μάριο Βουτσινά, Ioannis Guia, Σταυρούλα Καζιάλε, Μαρία Καπρίλη, Β ο ύ λ α   Καραμπατζάκη, Φωτεινή Κωστούλη, Χριστίνα Μαντζαβίνου, Δηµήτρη Ντάσιο, Σοφία Πάσχου, Μιχάλη Πελαµίδη και Κλάρα Πουλατζά.

Πολύτιμοι συνεργάτες για την πραγματοποίηση η αυτής της πρωτότυπης ιδέας: η Άννα Κοντολέων, ο Μάριος Βουτσινάς, ο Πάνος Νικολάου και το αρχιτεκτονικό γραφείο Studio 265.

Η Ρένα Σεφεριάδη γεννήθηκε στον Πειραιά, αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή

Jeanne D’ Arc και στη συνέχεια τελείωσε την Γαλλική Φιλολογία.

Από το 1987 έως το 2002 ασχολήθηκε µε τα ΜΜΕ (ραδιόφωνο –τηλεόραση-περιοδικά)

αναλαμβάνοντας παραγωγή εκπομπών και συγγραφή κειμένων.

Ανέκαθεν πάθος της ήταν η μόδα, το styling, το ιδιαίτερο και εκκεντρικό κόσμημα (γλυπτό έργο τέχνης χρυσό ή από οποιοδήποτε άλλο υλικό) και τολμά να υποστηρίζει μοναδικά, ιδιαίτερα δημιουργήματα καλλιτεχνών που θαυμάζει.

kaprili karampatzaki kaziale kostouli

Λουκιανού 21Β, 10675, Αθήνα

Τ: +30 210 7213393 / www.l21b.gr / Ε: info@l21b.gr Facebook: l21bstories / Instagram: l21b_stories