Καλοκαίρι στην Αθήνα. Παρασκευή μεσήμερι. Ο Χάρης ένας 30χρονος άνδρας τελειώνει την δουλειά του και επιστρέφει σπίτι του. Εκεί αρχίζει να καταγράφει τον εαυτό του με μια κάμερα και να λεει οτι σκοπεύει να αυτοκτονήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αμέσως μετά  μαγειρεύει, πλένει  τα πιάτα και ακολουθεί  την συνήθη ρουτίνα του. θα συνεχίσει ο Χάρης να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του; Θα πραγματοποιήσει την πρόθεση του να βάλει τέλος στην ζωή του; Αν ναι ποιοι είναι οι λόγοι;  Αν οχι τι θα τον σταματήσει; Μια ταινια για την μοναξιά και τους μοναχικους ανθρώπους που ζουν σιωπηλά μέσα στην θορυβώδη πόλη. Μια ταινια για όλους τους “δικούς μας” ανθρώπους τους οποίους τελικά δεν γνωρίζουμε.

Πρωταγωνιστές: Βασίλης Τσιγκριστάρης, Φανή Παλιούρα, Αστέρης Κρικώνης, Μιχάλης Μόσχου, Πένι Μιτσιάλη, Κώστας Πατουρας, Κωνσταντίνος Μούτσης

Διεύθυνση φωτογραφίας-Μοντάζ: Γιώργος Ευαγγελόπουλος

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Νικόλας Πουρλιάρος

Διάρκεια: 89 λεπτα

Ασπρόμαυρη

Γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, στον Κεραμεικό, στην Παλήνη και την Νίκαια μόνο με φυσικό φως  χωρις ηχητική  ή αλλη οπτικη επερξεργασία στο post production.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Πουρλιάρο

Ο Νικόλας Πουρλιάρος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε δημοσιογραφία, σκηνοθεσία κινηματογράφου ενω παρακολούθησε μαθήματα δημιουργικής γραφής. Για δεκαπέντε χρόνια εργάζεται ως αρθογράφος στα μεγαλυτερα έντυπα της χώρας, εχει ασχοληθεί με την φωτογραφία, έχει γράψει και σκηνοθετήσει έναν θεατρικό μονόλογο με τον τίτλο”Εγω, ο Τζοβάνι Βασσάλο” που ανέβηκε στο θέατρο Vault στα πλαίσια του Open September 2016. Έχει γυρίσει τρεις ταινίες μικρού μήκους(Half Life, The one Left, Achilles heel)οι οποίες συμμετείχαν σε τριάντα διεθνή φεστιβλ. To Ηalf life μάλιστα προβλήθηκε σε δυο ιατρικά συνέδρια στην  Ισπανία,  αποτέλεσε αντικείμενο εργασίας στο Πανεπιστήμιο της Κατάνια με θέμα την αποτύπωση της ελληνικής κρίσης μέσα απο τον κιηματογράφο ενω αγοράστηκε απο το Web Tv της μεγαλύτερης νορβηγικής εφημερίδας της Aftenposten στο οποίο προβάλλεται. To 2018 ολοκλήρωσε την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο “Time is up” η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Hellas Filmbox του Βερολίνου. Παράλληλα συμμετείχε ως φωτογράφος στην έκθεση “Feelings” στο θέατρο Vault ενω κυκλοφόρησε μέσω του amazon.com το πρώτο του βιβλίο. Πρόκειται για την συλλογή διηγημάτων με τον τίτλο “Restart”. Στο ελεύθερο του χρόνο ακούει ιταλική μουσική και διαβάζει ιταλική λογοτεχνία και πάντα κάτι γράφει.