1. Παγώνα, πoιό άτομο ήταν εκείνο που σε καθόρισε σαν οντότητα και ποια περιστατικά της ζωής σου;
Αυτό που με καθόρισε ήταν ο τόπος, ο χρόνος και οι άνθρωποι που μεγάλωσα δίπλα τους. Γεννήθηκα  την εποχή της ανοικοδόμησης και ανάμεσα σε πρόσφυγες της Σμύρνης. Μέντοράς μου στην τέχνη της ζωγραφικής ήταν ο ζωγράφος Μανώλης Μαντάς. Όλα αυτά μαζί, μου δημιούργησαν την επιθυμία να γίνω αρχιτέκτονας.
 
2. Ποιες μορφές της τέχνης καθόρισαν τον τρόπο σκέψης σου;
Θαυμάζω όλες τις μορφές της τέχνης και εντυπωσιάζομαι με κάθε νέο  τρόπο έκφρασης της, για αυτό και η ίδια ψάχνω το διαφορετικό ή πολλές φορές τον συνδυασμό διαφορετικών τομέων έκφρασης έτσι ώστε να τα συνθέσω και να δημιουργήσω κάτι άλλο από εκείνο που αντιπροσώπευαν.
 
3. Πως αποτυπώνεται η σκέψη σου στην όλη στάση ζωής σου;
Η δημιουργία είναι εκείνο που με καθορίζει. Ζω για να δημιουργώ και αναπνέω με την τέχνη της αρχιτεκτονικής.
 
4. Τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου;
Τα πάντα γύρω μου αποτελούν κομμάτι για την ολοκλήρωση  κάποιου μελλοντικού μου έργου. Στην ουσία τα βλέπω όλα σαν παζλ δημιουργίας.
 
5. Τι είναι η δημιουργία για εσένα; Και πως ο τρόπος σκέψης σου επηρεάζει την δημιουργική σου τέχνη;
Πρόκληση, δεν υπάρχει για μένα το ανέφικτο. Ο τρόπος να πέτυχω να εκφράσω την σκέψη μου είναι εκείνο που κινεί το μυαλό μου.
 
6. Τι είναι το Η Βασίλισσα του Χιονιού για εσένα;
Ήθελα να δημιουργήσω ένα έργο στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Σκέφτηκα να φτιάξω ένα έργο που θα αλλάζει με την φθορά του χρόνου. Πήρα σαν θέμα την Βασίλισσα του χιονιού λόγω εορτών, σε συνδυασμό με τα βιβλία ως πρώτη ύλη και σχεδίασα το φόρεμα της. Χρησιμοποίησα παραγκωνισμένα βιβλία δίνοντας τους μια δεύτερη ευκαιρία με ένα διαφορετικό μέσο έκφρασης, γιατί για μένα συμβολίζουν  όλη την γνώση που μας ακολουθεί στη διάρκεια της ζωής μας. Τα βιβλία για μένα είναι από μόνα τους έργα.
1 3 4
 
7. Η Αθήνα πως σε εμπνέει σαν άνθρωπο και κατ’ επέκταση ως δημιουργό;
Η Αθήνα είναι μια πόλη με μεγάλες δυνατότητες ανάπλασης, εκσυγχρονίζοντας και προβάλλοντας τα ιστορικά της κτίρια. Μέσα από την αρχιτεκτονική, μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχω ενεργά στο  έργο αυτό.
 
8. Αγαπημένο έργο που σε έχει επηρεάσει;
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο έργο. Έχω αγαπημένο αρχιτέκτονα και τα έργα του. Τον Antoni Gaudi, τον οποίο θεωρώ ιδιοφυΐα και αξεπέραστο.
 
9. Μια ευχή για το μέλλον;
Θέλω να είμαι σε θέση να πραγματοποιώ κάθε μου έμπνευση και όνειρο. Το ίδιο εύχομαι και για όλους τους ανθρώπους.