Ζήτω τα τριήμερα, μας λέει ο Σταμάτης… Εγώ θα πω όμως ζήτω ο Σταμάτης και η Σπείρα του!

Παρασκευή βράδυ μας υποδέχτηκε όπως μοναδικά ξέρει ο αγαπημένος μας Σταμ, στις Γραμμές! Σε ένα ιστορικό χώρο στης Λ. Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι. Πλήρως ανακαινισμένος, με υπέροχους φωτισμούς και ένα γλυπτό του Κωστή Γεωργίου, ήταν το τέλειο σκηνικό για τους φίλους του.

Άλλωστε ο Σταμάτης και η Σπείρα δεν χρειάζεται πολλά πολλά και φιοριτούρες! Λίγα και καλά. Τα πολλά του είναι τα τραγούδια του, αποσκευές του για ένα μαγικό ταξίδι που θα ταξιδέψει και τον πιο δύσκολο επιβάτη!

Επαναφέρει τον θεσμό του τριημέρου (Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα) στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, γυρίζοντας πίσω τον χρόνο τότε που έμελλε να αλλάξει το σκηνικό στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας – και της Ελλάδας εν γένει. Επέστρεψε στο Γκάζι που τόσο του πάει. Άλλωστε ο Σταμάτης έδωσε ζωή στο Γκάζι. Δικαιωματικά του ανήκει η περιοχή!

Την εναρκτήριο δίνει η Σπείρα με ένα απείρως καλοστημένο έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα μέχρι να πάρει την σκυτάλη ο Σταμάτης, ως άλλος Αριστοφάνης με τα παιδιά του τριγυρισμένος. Ο κόσμος τραγουδάει και έχει συμμετέχοντα ρόλο σε όλη την παράσταση. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να μην έχει όταν σου δίνει την πάσα ο ίδιος. Γίνεσαι κοινωνός σε αυτήν την ιεροτελεστία! Σπεύσατε.

Σταμάτη, παιδιά της Σπείρας, Show must go on!

«Γραμμές» | Κωνσταντινουπόλεως 111 Γκάζι |  Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3477058 & 6945 106604

Ημέρες + Ώρες: Σάββατο 22.00, Κυριακή 19.00, Δευτέρα 21.00

Τιμές στο μπαρ : 15€ με ποτό, φοιτητικό και ανεργίας 10€ με ποτό

Τιμές στο τραπέζι : Φιάλη κρασιού 70 € – 2 άτομα

Φιάλη ποτού (απλή) 130€ – 4 άτομα

Φιάλη ποτού (special) 150€ – 4 άτομα