Πλήθος κόσμου και γνωστοί καλλιτέχνες παρακολούθησαν την 3D Avant Premiere της πολυαναμενόμενης ταινίας «X-Men: Απόκαλιψ», που διοργάνωσαν ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η LG στα Village Cinemas, στο TheMallAthens.

Οι λάτρεις των X-Men απόλαυσαν σε πρώτη αποκλειστική προβολή, μια μέρα πριν την επίσημη προβολή, ένα allstar cast όπως οι Τζέιμς Μακαβόι, Μάικλ Φασπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόουζ Μπερν και Νίκολας Χουλτ να μάχεται τον πανίσχυρο Απόκαλιψ, τον νέο εχθρό της ανθρωπότητας. Η μεγαλύτερη παρέα μεταλλαγμένων στην ιστορία του κινηματογράφου με τις X δυνάμεις τους εντυπωσίασε το κοινό, σε μια συναρπαστική και γεμάτη περιπέτεια ταινία, εμπνευσμένη από τα αγαπημένα κόμικς της Marvel.

photo 1 (3)photo 2 (2)

photo 3 (2)photo 4 (2)

Το κοινό είχε, επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το προηγμένο 4G Smartphone LG Xscreen, με το δικό του XPower που είναι η δεύτερη, Always-on οθόνη, ενώ παράλληλα διαθέτει κομψό σχεδιασμό και ισχυρές επιδόσεις. Παράλληλα, οι θεατές συμμετείχαν στην κλήρωση για ένα LG Xscreen και ένα μοναδικό Χ-Men κράνος από την ταινία.