Τα Activity Tracking Κοσμήματα της Swarovski, σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τη Misfit και αποτελούν την πρώτη «έξυπνη» σειρά της Swarovski, που παντρεύει την τεχνολογία με το εμβληματικό κρύσταλλο. Η Swarovski εξέλιξε τη wearable τεχνολογία, και παρουσιάζει το Activity Crystal – ένα στρογγυλό κρύσταλλο που αποτελεί τη βάση αυτής της έξυπνης συλλογής. Το κρύσταλλο μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα αθλητικό λουράκι ή σε ένα λαμπερό βραχιόλι Slake, και έτσι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Activity Tracking Slake Set (2) Slake Deluxe Activity Tracking bracelet (3) Slake Deluxe Activity Tracking bracelet (5) Slake Deluxe Activity Tracking bracelet

swarovski

Tο κομμάτι αυτό είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα αλλά παράλληλα είναι και ένα λαμπερό αξεσουάρ μόδας, το οποίο μετατρέπει την τεχνολογία σε κόσμημα. «Με τα Activity Tracking Κοσμήματα η τεχνογνωσία της Swarovski όσον αφορά τα κοσμήματα αλλά και η παγκόσμια απήχησή της στρέφεται σε μια κατηγορία που παραδοσιακά κυριαρχείται από τους άνδρες καταναλωτές», εξηγεί η Joan Ng, Γενική Αντιπρόεδρος Ασίας & Ειρηνικού σε θέματα Μάρκετινγκ και Προϊόντων της Swarovski. «Το ευκολοφόρετο Activity Crystal δίνει στη σύγχρονη γυναίκα μια μοντέρνα συσκευή καταγραφής της φυσικής άσκησης που μοιάζει με κόσμημα, έτσι ώστε να μπορεί να το φοράει όλες τις ώρες της ημέρας. Το εκπληκτικό είναι ότι ένα κρύσταλλο μπορεί να μετράει τα βήματά μας, την απόσταση που διανύουμε, τον τρόπο που κοιμόμαστε και τις θερμίδες που καίμε, αλλά παράλληλα μας δείχνει την ώρα!».

Ο τέλειος σύντροφος που κάνει τη σύγχρονη γυναίκα να δείχνει και να νιώθει υπέροχη

Το κεντρικό στοιχείο της σειράς, το Activity Crystal, διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία με την δυνατότητα να καταγράφει τη φυσική δραστηριότητα μέρα και νύχτα. Τα Activity Tracking Κοσμήματα της Swarovski είναι ελαφριά, ανθεκτικά στο νερό έως τα 50 μέτρα, και με ένα μόνο άγγιγμα ενεργοποιούνται οι φωτεινές ενδείξεις της ώρας. Για να μπορείτε να ελέγχετε την δραστηριότητά σας, το Activity Crystal συνδέεται ασύρματα με το το smartphone σας, ώστε να μπορείτε να καθορίζετε τους στόχους σας, να κρατάτε ένα ημερολόγιο διατροφής και να μοιράζεστε την πρόοδό σας με φίλους, εξασφαλίζοντας έναν υγιεινό και όμορφο τρόπο ζωής.

Πρόκειται για το ιδανικό αξεσουάρ για τις γυναίκες που αγαπούν το σώμα τους και αναζητούν έναν διακριτικό τρόπο για να ενισχύσουν τη σωματική άσκηση και την ευεξία τους.

Συνδυασμός στυλ και λειτουργικότητας

Πέρα από τις πολλαπλές λειτουργίες του Activity Crystal, δεν παύει να είναι και ένα πανέμορφο κόσμημα, που συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας. Είτε φοριέται με το αθλητικό λουράκι για την πρωινή γυμναστική είτε με το βραχιόλι Slake στη δουλειά ή στην έξοδο, η κομψή συλλογή συνδυάζεται άψογα τόσο με πρωινές όσο και πιο βραδινές εμφανίσεις. Διατίθενται για αγορά είτε ως σετ που περιλαμβάνει ένα βραχιόλι Slake, το Activity Crystal και ένα αθλητικό λουράκι είτε ως μεμονωμένα κομμάτια: οι πολυάριθμες επιλογές εξασφαλίζουν πληθώρα διαφορετικών συνδυασμών και στυλ ώστε η γυναίκα που το φορά να μπορεί να συνδυάζει το Swarovski Activity Crystal με κάθε της εμφάνιση και σε κάθε περίσταση.

Τα βραχιόλια κυκλοφορούν σε δύο διαφορετικά σχέδια, σε πληθώρα μοντέρνων χρωμάτων: Το εμβληματικό βραχιόλι Slake της Swarovski και η έκδοση Deluxe είναι αμφότερα διακοσμημένα με μια σειρά από ντελικάτα κρύσταλλα, δημιουργώντας ένα ευκολοφόρετο αποτέλεσμα που συνδυάζεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με άλλα βραχιόλια της Swarovski. Το κομψό αθλητικό λουράκι, είναι απαλό στην αφή και ταιριάζει άνετα στο περιβάλλον του γυμναστηρίου. Με ανάγλυφο το αποκλειστικό σχέδιο Swanflower® της Swarovski, το αθλητικό λουράκι σε μαύρο, μπλε ή λευκό χρώμα είναι ιδανικό για να συγκρατεί το Activity Crystal στη διάρκεια της προπόνησης ή ακόμα και στον ύπνο, χάρη στο εύκαμπτο και διακριτικό του σχήμα.

Για τη Misfit

Η Misfit επινοεί και κατασκευάζει αξεσουάρ που φοριούνται και έξυπνα προϊόντα για το σπίτι. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 από τον Sonny Vu σε συνεργασία με τον John Sculley, πρώην CEO της Apple και της Pepsi, και τον Sridhar Iyengar, συνιδρυτή και Επικεφαλής Τεχνολογίας της AgaMatrix.