Το Efthimis Is Around ως γνωστόν ανήσυχο με τα trends της μόδας βρήκε και σας παρουσίαζει τις 5 βασικές χρωματικές παλέτες που θα πρωτοστατήσουν στην ντουλάπα σας φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε: Backyard, Soft Nostalgia, Seaside, Desert Bloom and Heirlooms.

Η Soft Nostalgia παίζει πρωτεύοντα ρόλο με έμφαση στις πιο απαλές, παστέλ αποχρώσεις, με άρχον χρώμα το Blue Hydrangea. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε και κάτι στην απόχρωση του Lemon Chiffon. Είναι η παλ απόχρωση του κίτρινου με cream αναμείξη.

Η Seaside δίνει έμφαση στις mid-tone αποχρώσεις. Το νέο trend είναι η απόχρωση Coral. Είναι το νέο ροζ για την σεζόν αυτή, με αποχρώσεις από το εσωτερικό του σολωμού.

4_Coral.jpg

H Heirloom δίνει έμφαση στις αποχρώσεις των πετρωμάτων. Το κόκκινο και το πράσινο συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο, συμπεριλαμβανόμενες γνωστές αποχρώσεις όπως σκούρο Burgundy και λαμπερό Ruby. To πράσινο δείχνει να επηρεάζεται από μπλέ αποχρώσεις, όπως το Evergreen και το Dark Teal, που είναι το απόλυτο χρώμα για να περάσετε μια retro εμφάνιση. To Indigo μας δίνει μια νέα εναλλακτική, κάτι μεταξύ navy και cobalt.

Η παλέτα της Desert Bloom συνδιάζει γήινες αποχρώσεις με κάποιες επηρροές από κλασικά χρώματα. Η Persimmon απόχρωση δίνει έμφαση σε μια μίξη του ροζ με το πορτοκαλί. Από την άλλη το Hazy Taupe μας παρουσίαζει μια ουδέτερη βαθιά γκρι απόχρωση. Δεν λείπει το Khaki . Την παράσταση όμως κλέβει το Moonstone Blue.

H Backyard παλέτα αποτελείται από έντονες αντιθέσεις ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων. Το πιο δημοφιλές χρώμα είναι το Periwinkle, που μας ρίχνει κάτι νέο στο τραπέζι. Περίεργη απόχρωση του μπλε. Θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε σαν μια περίεργη εναλλακτική του Electric Blue.

1_Periwinkle