Έξι ημέρες και σήμερα έμειναν για την πραγματοποίηση του 1ου New Generations Fashions Lines !!!

Επτά ημέρες για να καλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες που θα συνθέσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι σχεδιαστές μετρούν αντίστροφα και τελειοποιούν τις δημιουργίες τους, καλούν τον κόσμο τους, και τρέχουν για τα τελευταία αξεσουάρ. Η αλήθεια είναι ότι ο αναβρασμός των τελευταίων ημερών έχει ανεβάσει τον πυρετό στα ύψη και το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο.

Η αγορά έχει δεχθεί με πολύ καλά σχόλια την ιδέα να παρουσιάζουν τη δουλειά τους οι νέοι σχεδιαστές δύο φορές το χρόνο. Αρκετές είναι οι εταιρίες επίσης που θέλησαν να υποστηρίξουν γενικά τις προσπάθειες της Νέας Γενιάς  στηρίζοντας την Κιβωτό και τους σχεδιαστές. Αναμένεται λοιπόν και η προσέλευση των ενδιαφερομένων στις 26 Σεπτεμβρίου να είναι έντονη.

Έχουν προσκαλεστεί όλοι οι καταξιωμένοι σχεδιαστές της Αθήνας, μεγάλοι κατασκευαστές ενδυμάτων, show rooms, καταστήματα και δημοσιογράφοι  προκειμένου να γνωρίσουν και να προβάλλουν τα νέα ταλέντα.

Αρκετοί ήταν και οι δύσπιστοι που δεν πίστευαν ότι τελικά οι νέοι σχεδιαστές θα  κατάφερναν να ολοκληρώσουν συλλογές αυτή την εποχή, για ένα τόσο σοβαρό fashion event. Σπεύδουν λοιπόν τώρα να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους για το επόμενο.

Τη διοργάνωση θα διανθήσει μια εικαστική πρόταση του καλλιτέχνη Χρήστου Πετρίδη. Δύο γλυπτά τα οποία διατίθενται για την υποστήριξη της «Κιβωτού του κόσμου».

Οι σχεδιαστές που κατόρθωσαν να φθάσουν στη παρουσίαση των κολεξιόν τους στις 26 Σεπτεμβρίου και τους αξίζουν συγχαρητήρια και ευχές για καλή αρχή στη καριέρα τους και καλή επιτυχία είναι με αλφαβητική σειρά:

Aleema – Χριστίνα Τυφούδη Alexandra Fardi – Αλεξάνδρα Φαρδή Amalias Little Store – Αιμιλία Κωνσταντινέα Atelier Ntove – Αναστάσιος Ντοβέτογλου Bou Bou – Νατάσσα Τάντουλα

Eleftheriou – Σπύρος Ελευθερίου Elena Fili – Έλενα Φίλη Emelie – Αιμιλία Σκυλάκου FoFil – Φωτούλα Φιλήντρα Hand made Jewels by Roi – Αργυρώ Αϊβατιάδου Ilda – Ilda Selmani LA BLUE – Κατερίνα Μπλεμπουτζάκη Lena Lada – Λένα Λαδά Maggie by Margarita Maritsa – Μαργαρίτα Μαρίτσα Maria Agathokleous – Μαρία Αγαθοκλέους Prince Erotokritos – Ερωτόκριτος Κυμιωνής Theom – Μενέλαος Θεοδοσιάδης Yiotina De La Grammatika – Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα

Την επίδειξη συνοδεύουν τα οπτικά του οίκου Oramaoptics

Οργάνωση: Stalexpo + Ερωτόκριτος Κυμιωνής

Creative Director: Μιχάλης Πάντος

Παρουσιάζει: Ilenia Williams