Είναι γνωστό ότι πρέπει και εμείς να προσέχουμε την εμφάνιση μας, όχι μόνο οι γυναίκες. Το Efthimis Is Around συγκέντρωσε τα 5 πιο hot trends για την αντρική εμφάνιση φέτος την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2016 και σας τα παρουσιάζει.

  1. Μπλουζάκια 50’s και πουκάμισα

fifties 1

Δώστε μια χαλαρή νότα στην εμφάνιση σας με μεγαλύτερο μέγεθος μπλουζάκι πόλο από αυτό που συνήθως φοράτε καθώς και με πουκάμισα με σχέδια, όπως αυτά που παρουσίασε ο Raf Simons και η Luis Vuitton. Για να έχετε ισορροπία στην εμφάνιση σας χρησιμοποιήστε ένα καλοραμμένο παντελόνι καθώς και αξεσουαρ σε σκοτεινές αποχρώσεις, όπως ένα wayfarer γυαλί ηλίου. Θα πετύχετε την πιο 50’s εμφάνιση.

2. Πολύ κοντά shorts.

shorts 1  shorts 2

Οίκοι όπως η Prada και η Gucci έφεραν στο προσκήνιο τα πολύ κοντά shorts σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Κυρίως ιδανικά για την άνοιξη/ καλοκαίρι φορέστε πολύ κοντά shorts σε πολύ έντονες αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το μπλε.

3. Λευκά chinos και παντελόνια.

chino 2   chino 1

Ο απόλυτος συνδιασμός του έντονου Navy blue καθώς και των έντονων χρωμάτων είναι το λευκό denim και το λευκό παντελόνι εν γένει. Θα έχετε πετύχει την απόλυτη εμφάνιση έαν χρησιμοποιήσετε αξεσουαρ όπως ππαπούτσια, τσάντα ή ζώνη σε αποχρώσεις όπως το καφέ της άμμου και γενικά σε γήινες αποχρώσεις. Εάν θέλετε να πετύχετε ένα preppy style τότε ρίξτε ένα πουλόβερ στους ώμους με σχέδια.

4. Σαλοπέτες

overall 3 overall 2  overall 1

Βλέπουμε σε πολλές κολεξιόν φέτος να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις σαλοπέτες. Προσδίδουν έτσι το στυλ του μηχανικού, ιδιαίτερα σε σκούρες αποχρώσεις του μαύρου και του denim καθώς και των αποχρώσεων της άμμου.

5. Φουσκωτά μπουφάν.

bomber 3  bomber 2  bomber 1

Ναι σας κράτησα για το τέλος το ξεχασμένο μπουφάν που μπορεί και να υπάρχει κάπου παραχωμένο στην ντουλάπα σας από την δεκαετία του ’90. Αυτό λοιπό το κομμάτι που φορέσανε και το ’50, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και φέτος το κομμάτι αυτό σε ιδιαίτερα σκοτεινές αποχρώσεις και συνδιάστε το με τις νέες τάσεις των χρωμάτων για να έχετε μια ακόμα πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

Τολμήστε και παίξτε με τους συνδιασμούς. Μην ξεχνάτε όμως πως πρέπει να φορέσετε αυτό που σας αναδεικνύει σωστά το σώμα σας!