Το 2017 το αφήσαμε πίσω μας και ήδη διανύουμε τις πρώτες μέρες του 2018. New Year’s Resolutions λένε οι φίλοι μας οι Αμερικανοί και εκτός από το θέμα των κιλών και της δίαιτας, πρέπει να βλέπουμε και τα θέματα της γκαρνταρόμπας μας.

Πολλά αντικείμενα μπορεί να είναι τα αγαπημένα μας, όμως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε. Εξ’ άλλου αν πραγματικά αγαπάς κάτι, άσ’ το στην άκρη και μην το χρησιμοποιείς πια. Αν είναι πραγματικά άξιο, σε κάποια χρόνια θα επανέλθει στην μόδα!

Ακολουθεί μια μικρή λίστα με αντικείμενα που βλέπω αυτές τις πρώτες μέρες του 2018 να εξακολουθούν πολλοί να τα χρησιμοποιούν. Believe me, let them aside.

Κορσέδες

Το θέμα του κορσέ είχε την πλάκα του για λίγο στην αρχή, μέχρι που η Κιμ Καρντάσιαν το παράκανε και πήρε όχι μόνο πολλές από εσάς στον λαιμό της αλλά και όλες τις mash production εταιρείες ρούχων. Αφήστε τον κορσέ και προτιμήστε ζώνες, τις οποίες μπορείτε να τις συνδιάσετε με σιφόν φορέματα για πιο ρομαντικές εμφανίσεις ή ακόμα και πάνω από τα παλτό σας.

Μικρά backpacks

Μπορεί να σας έκανε να νοιώθετε νέες και in αλλά όπως όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο της ζωής τους, έτσι και αυτά τα μικροσκοπικά αντικείμενα σταματούν εδώ. Προτιμήστε backpack σε κανονικά μεγέθη και να έχουν χωρητικότητα.

Bomber Jackets

Δεν έχω τίποτε με το συγκεκριμένα αντικείμενο, αλλά νησάφι πια. Βρώμισε το τόπος. Κοντές, ψηλές, αδύνατες και εύσωμες το φοράτε και νομίζετε ότι πρωταγωνιστείτε στην Δυναστεία. Αντικαταστήστε το με tailor made σακάκια ή oversize blazers.

Καπέλα τύπου bucket

Εδώ δώστε ιδιαίτερη έμφαση και όχι απλά κρύψτε τα, αλλά πετάξτε τα. Αν θέλετε απλά να καταστρέψετε την οποιαδήποτε εμφάνιση σας, τότε φορέστε τα. Ειδάλλως προτιμήστε τους κλασικούς μπερέδες. Θα δώστε άλλον αέρα στην εμφάνιση σας.

Τσόκερ στον λαιμό

Μπορεί κάποιες εμφανίσεις διασήμων στο κόκκινο χαλί να περιείχαν τσόκερ και λουριά στον λαιμό και να σας ενθάρυνναν να δείξετε τον λαιμό σας με αυτόν τον τρόπο, όμως ξεχάστε τα. Αναδείξτε τα σκουλαρίκια σας δίχως υπερβολές και αποθηκεύστε καλά τα τσόκερ, σε σημείο που να ξεχνάτε που τα έχετε.

Είπαμε New Year’s Resolutions και άμεσα ανανεώστε και πετάξτε αντικείμενα που ίσως πλέον μπορούν να καταστρέψουν την εμφάνιση σας!

x o x o Efthimis