Η συλλογή γυαλιών για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2016 παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως εμπνευσμένα από την χαρακτηριστική πολυτέλεια και αισθητική που διέπει τον οίκο Jimmy Choo. Διακοσμητικές, λαμπερές λεπτομέρειες είναι τα βασικά συστατικά καθώς η νέα σειρά γυαλιών λανσάρει πολύτιμα διακοσμητικά στοιχεία, εξωτικά δερμάτινα θέματα και σειρές από γκλίττερ που εναρμονίζονται με τις συλλογές αξεσουάρ της μάρκας.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «VIVY»: ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΣΜΗΜΑ Με αποσπώμενο, στολισμένο με κρυστάλλους κορσάζ, αυτά τα γυαλιά σε φόρμα «μάτι της γάτας», μεταπηδούν αυτόματα από το διακριτικό σικ της ημέρας στην υψηλών απαιτήσεων πολυτέλεια που αρμόζει στο κόκκινο χαλί. Στολισμένα με αστραφτερά κρύσταλλα Swarovski, τα νέα διακοσμητικά γυαλιών εφαρμόζουν πανεύκολα με ένα κλιπ στο στρογγυλό σκελετό από ασετάτ. Η χρωματική παλέτα συνδυάζει φίνες αποχρώσεις: μπεζ ασετάτ με γκρι ντεγκραντέ φακούς και διακοσμητικά σε ροζ χρυσό, γαλακτερό γκρι ασετάτ με καφέ ντεγκραντέ φακούς και διακοσμητικά σε χρυσό, μαύρο ασετάτ με σκούρους γκρι ντεγκραντέ φακούς και διακοσμητικά σε χρυσό.

Γυαλιά ηλίου «ORA»: ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΔΕΡΜΑ

Το απόλυτο στην εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, αυτά τα ρετρό γυαλιά ηλίου σε φόρμα πεταλούδας, διαθέτουν εξωτικά, ιριδίζοντα δερμάτινα ένθετα πάνω στον φίνο μεταλλικό τους σκελετό.  Η χρωματική παλέτα είναι κομψή και λαμπερή: σκελετός σε ροζ χρυσό με μαύρο/χρυσό μεταλιζέ δέρμα και  σκούρους γκρι ντεγκραντέ φακούς, σκελετός σε χάλκινο χρυσό με μαύρο/χρυσό μεταλιζέ δέρμα και ασημί γκρι  φακούς, σκελετός σε ροζ χρυσό με μαύρο μεταλιζέ δέρμα συνδυασμένο με κυπαρισσί δέρμα και μπλε ντεγκραντέ φακούς, σκελετός σε ανοικτό χρυσό με μαύρο χρυσό μεταλιζέ δέρμα και σκούρους γκρι ντεγκραντέ φακούς.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου JIMMY CHOO παράγεται και διανέμεται από τον Safilo Grοup.