Η H&M ανακοινώνει µε περηφάνια ότι η νέα συνεργασία της µε σχεδιαστή θα είναι µε τον KENZO, το γεµάτο ζωντάνια και παιχνιδιάρικο οίκο µόδας του Παρισιού που αιχµαλωτίζει την ενέργεια της παγκόσµιας κουλτούρας για να δηµιουργήσει το µοναδικό, νεανικό πνεύµα του.

Οι Καλλιτεχνικοί ∆ιευθυντές Carol Lim και Humberto Leon θα φέρουν το πνεύµα του KENZO στην H&M, δηµιουργώντας συλλογές για γυναίκες και άνδρες, καθώς και αξεσουάρ. Τα KENZO x H&M θα διατίθενται σε πάνω από 250 επιλεγµένα καταστήµατα H&M παγκοσµίως καθώς και στο διαδίκτυο, από τις 3 Νοεµβρίου 2016. Από την αρχή της συνεργασίας τους µε τον οίκο µόδας το 2011, οι Carol Lim και Humberto Leon όρισαν τη δική τους µόδα µε συλλογές γεµάτες έντονα χρώµατα και ζωντανά µοτίβα, τα οποία παρουσιάζουν σε δηµοφιλή σόου, σε συνεργασίες µε καλλιτέχνες και σε δηµιουργικές καµπάνιες στα ψηφιακά µέσα.

Παγκόσµιες επιρροές και παραδόσεις αναµειγνύονται και συνδυάζονται µε την ενέργεια του δρόµου. Το αποτέλεσµα είναι συλλογές που δίνουν έµπνευση και που είναι προσβάσιµες στους θαυµαστές τους παγκοσµίως. Στον ΚΕΝΖΟ, η µόδα εκφράζει ελευθερία, χαρά και ατοµικότητα για όλους. «Ανυποµονούµε να µοιραστούµε µε όλους τον κόσµο των ΚΕΝΖΟ x H&M, µε όλη τους τη δηµιουργικότητα, το κέφι και την αγάπη για τη µόδα», λέει η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύµβουλος στην H&M. «Μ’ αυτή τη συνεργασία µε την H&M θέλουµε να κάνουµε µεγάλα σχέδια, να ξεπεράσουµε τα όρια και να µεταφέρουµε τη νέα ενέργεια του ΚΕΝΖΟ σε όλο τον κόσµο», λένε οι Carol Lim και Humberto Leon, Καλλιτεχνικοί ∆ιευθυντές στον ΚΕΝΖΟ.