Έχοντας οικοδομήσει επί δεκαετίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, τα πολυκαστήματά μας αφουγκράζονται τις ανάγκες τους και ανταποκρίνονται αποφασιστικά, για ακόμη μια φορά, στην αισθητική και τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Για το λόγο αυτό, από notosgalleries επαναλανσάρονται ως notos, αναδεικνύοντας, παράλληλα, όλα αυτά τα “περισσότερα” που προσφέρουν.

Με παρουσία σε 4 μεγάλες πόλεις, τα notos τολμούν να απαντήσουν σε όλα τα “θέλω” των καταναλωτών, υπό το σλόγκαν “ΘΕΛΩ MORE”. Ανανεώνουν τους χώρους τους, ενισχύουν τις συνεργασίες τους και διαθέτουν αξεπέραστη ποικιλία σε brands, παροτρύνοντας το κοινό να επιθυμεί και να διεκδικεί περισσότερες επιλογές για όλη την οικογένεια

Τα πολυκαταστήματα παρουσιάζουν δυναμική ανάπτυξη με την λειτουργία 5 φυσικών χώρων, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη και στην Καλαμάτα, καθώς και στη Χαλκιδική στο Sani Resort,ο  ενώ πια οι καταναλωτές από όλη την Ελλάδα μπορούν να απολαύσουν την ποικιλία των πολυκαταστημάτων μας μέσω του notos e-shop που ξεκινά κανονικά τη λειτουργία του για το κοινό από ΣΗΜΕΡΑ!!! και είναι το πρώτο Online πολυκατάστημα στη χώρα μας με όλες τις κατηγορίες προϊόντων που διαθέτουμε και στα φυσικά πολυκαταστήματα!

Μπορείτε να βρείτε όλες τις γνωστές επώνυμες μάρκες καλλυντικών και αρωμάτων (Chanel, Estee, Dior, Guerlain, Sisley, Sensai που είναι αποκλειστικότητά μας, Mugler, Clarins, Hermes, Versace, Narcisso Rodriguez κ.λπ.) πολύ δυνατές μάρκες σε Ρούχα, Παπούτσια, Αξεσουάρ (τσάντες, κοσμήματα, γυαλιά, φουλάρια κ.λπ.) όπως Lacoste, Gant, Barbour, Trussardi, Missoni, Orsay, κ.λπ. Όσοι είναι γονείς θα βρουν  τη μεγαλύτερη ποικιλία σε παιδικά ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια.

Το notos.gr  είναι πάρα πολύ εύκολο στην χρήση του, καθώς έγινε μία τεράστια έρευνα πριν ξεκινήσει το έργο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να καλυφθούν όλα τα ζητούμενα των καταναλωτών και φτιάχτηκε ένα περιβάλλον αντίστοιχο των φυσικών πολυκαταστημάτων, και luxury και απλό και εύκολο συγχρόνως, ενώ έχουν εστιάσει πολύ στην ασφάλεια του καταναλωτή όσον αφορά στις πληρωμές του. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι πληρωμής όλοι σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον όπου για τη διατήρηση τω υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας που θέτουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών περνούν από διαδικασία έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας και την εταιρεία notos, ενώ όλα τα δεδομένα παραμένουν ιδιωτικά.

Απολαύστε την παρουσία των notos στην εκπομπή Ελένη: