Με καλοκαιρινή διάθεση και μέρες γεμάτες μόδα, συνεχίζεται η καλοκαιρινή περίοδος για το fashion jewellery brand Angelo di Spirito Rosa. Σε συνεργασία με τον διάσημο στυλίστα Dennis Kolpodinos η εταιρεία Angelo di Spirito Rosa πρόσφερε στους επισκέπτες της ένα ταξίδι στη μόδα. Ο γνωστός στυλίστας του Hollywood μοίρασε τα στυλιστικά του tips και γέμισε τους επισκέπτες με ιδέες συνδυασμού των λεπτεπίλεπτων κοσμημάτων καθώς και τρόπους ένταξής τους στο προσωπικό στυλ των παρευρισκόμενων.

ΦΩΤΟ 2 Σεμίνα Περπερίδου, Κατερίνα Καινούργιου, Μαριάντζελα Παράβαλου

ΣΕΜΙΝΑ ΠΕΡΠΕΡΙΔΟΥ(PR MANAGER ANGELO DI SPIRITO ROSA), ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ (HEAD DESIGNER ANGELO DI SPIRITO ROSA)

ΦΩΤΟ 4

Dennis Kolpodinos

ΦΩΤΟ 5

Ζέτα Μακρυπούλια

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, τόσο από τους fans του brand όσο και από celebrities που παρευρέθηκαν. Η Κατερίνα Καινούριου, η Ζέτα Μακρυπούλια, fashion bloggers και πολύς ακόμα κόσμος ήταν εκεί.

Τα events με θέμα “spoil yourself ” πραγματοποιήθηκαν στα Angelo di Spirito Rosa Corners στο Attica-Golden Hall και στο Attica-City Link, στο κατάστημα του brand στην Κηφισιά (Παναγίτσας 6) και στο ολοκαίνουριο κατάστημα στη Γλυφάδα (Μεταξά 17).