Με την τεχνική και μοντέρνα αθλητική συλλογή For Every Victory, η Η&Μ γιορτάζει τη δύναμη της προσωπικής νίκης. Έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές της ολυμπιακής ομάδας της Σουηδίας, και τα πρόσωπα της καμπάνιας είναι προσωπικότητες που εμπνέουν και έχουν πετύχει τις δικές τους νίκες, είτε στον αθλητισμό είτε στη ζωή. Η συλλογή θα λανσαριστεί μαζί με την καμπάνια στα καταστήματα και στο διαδίκτυο στις 21 Ιουλίου.

«Πρόκειται για μια συλλογή που έχει στόχο τις υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με το καταπληκτικό στυλ και οι συμβουλές της σουηδικής ολυμπιακής ομάδας ήταν πολύτιμες κατά τη διαδικασία της δημιουργίας. Το αποτέλεσμα είναι μοντέρνα και τεχνικά αθλητικά κομμάτια για όλους», λέει η Pernilla Wohlfahrt, Design and Creative Director στην H&M.

Η συλλογή συνδυάζει μοντέρνα look με τα οφέλη της εξειδικευμένης γνώσης και εστιάζει σε βασικά κομμάτια για άθληση και προπόνηση, που έχουν όλα δοκιμαστεί από τη σουηδική ολυμπιακή ομάδα. Οι αθλητές έδωσαν τις συμβουλές τους σχετικά με το σχέδιο, την απόδοση και την άνεση. Η Η&Μ είναι επίσης υπερήφανη που σχεδίασε ρούχα για την ολυμπιακή και την παραολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας για τους αγώνες του Ρίο 2016, συμπεριλαμβανομένης της στολής για την τελετή έναρξης, συγκεκριμένα κομμάτια για αγώνες και τις στολές για τις τελετές απονομής.

Η συλλογή For Every Victory έχει παρόμοια εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά με τη συλλογή της σουηδικής ολυμπιακής ομάδας, με τη δική της γκάμα χρωμάτων σε μαύρο, γκρι, σομόν και χρυσό. Τα κύρια κομμάτια της είναι τα αθλητικά μπλουζάκια, τα σορτς και τα κολάν για τρέξιμο καθώς και τα αθλητικά σουτιέν. Τα υφάσματα που στεγνώνουν γρήγορα και αφήνουν το δέρμα να αναπνέει βοηθούν στη βελτιστοποίηση της απόδοσης και οι ανακυκλωμένοι πολυεστέρες αποδεικνύουν ότι τα μοντέρνα αθλητικά ρούχα μπορούν να σέβονται το περιβάλλον και να είναι πιο οικολογικά − δείχνοντας ότι δεν υπάρχει συμβιβασμός ούτε ως προς τη μόδα ούτε ως προς την απόδοση.

Η καμπάνια For Every Victory γιορτάζει τη δύναμη του αθλητισμού και της πεποίθησης ότι μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων. Μεταξύ πολλών άλλων είναι η Caitlyn Jenner με το χρυσό ολυμπιακό της μετάλλιο στο δέκαθλο, που τόλμησε να υπερασπιστεί την πραγματική της ταυτότητα, η Chelsea Werner, αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής που δεν άφησε ποτέ το σύνδρομο Down να εμποδίσει την εξέλιξή της, ο σέρφερ Mike Coots που ακόμα σερφάρει με τη σανίδα του παρόλο που έχασε το πόδι του από επίθεση καρχαρία και η μποξέρ Namibia Flores που αγωνίστηκε κατά των προκαταλήψεων για να κυνηγήσει τα όνειρά της.