Το ημερολόγιο έλεγε 8 Ιουνίου 1998 και το κανάλι του HBO ξεκινούσε την μετάδοση μιας νέας ρομαντικής κομεντί, βασισμένης στο βιβλίο της Candace Bushnell γυρισμένη στο Μανχάταν! Ο τίτλος αυτής … Sex and the City! Η αρχική σεκάνς έχει μείνει χαραγμένη σε όλους με την Carrie να γίνεται λούτσα από τα απόνερα ενός λεωφορείο και την μίνι τούλινη φούστα των 5$ να γίνεται το must have κάθε γυναικείας ντουλάπας!

0526-sex-and-the-city-2-sarah-jessica-parkerjpg-bf9372e4812cd057_large c2

Πρωταγωνίστριες μετά από πολλές προσπάθειες του Darren Star στο να αποδεχθούν τους ρόλους οι: Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw , Kristin Davis ως Charlotte York, Kim Cattrall ως Samantha Jones και Cynthia Nixon ως Miranda Hobbes. Συγγραφέας και αρθρογράφος, γκαλερίστρια, δημοσιοσχετίστρια και δικηγόρος αντίστοιχα. Η μια να ψάχνει αν υπάρχει έρωτας στην Νέα Υόρκη και παράλληλα να μας μυεί στο τι τελικά είναι μόδα, η δεύτερη να ψάχνει τον έρωτα που θα την κάνει να ζήσει το παραμύθι της ως άλλη πριγκίπισσα, η τρίτη ελευθέρων ηθών, με όρεξη να απολαμβάνει και να ρουφά την ζωή μέχρι το μεδούλι και η τέταρτη η κυνική συνείδηση όλων των γυναικών! Με λίγα λόγια γυναίκες που θα δεις δίπλα σου σε κάθε μεγαλούπολη!

sex-and-the-city-quotes-3 Sex-and-the-City-Cast images

Μετρήσαμε 6 σεζόν, 94 επεισόδια, 2 ταινίες, αμέτρητους χωρισμούς της Carrie με τον Mr. Big μέχρι τον πολυπόθητο γάμο, 2 γάμους της Σάρλοτ με μια υιοθεσία και μια γέννα, αμέτρητα τεκνά να παρελαύνουν στο κρεββάτι της Σαμάνθα και έναν γάμο που οδήγησε την Μιράντα να μετακομίσει στο Μπρούκλυν για τα μάτια του Στηβ και τελικά να πιστέψει στον έρωτα!

images (1)

Η σειρά απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, 7 βραβεία ΕΜΜΥ και 8 Χρυσές Σφαίρες! Αυτό ήταν το Sex and the City που μας άλλαξε τις ζωές και η ντουλάπα του μας δίδαξε πως κανένα λουλούδι δεν είναι τόσο μεγάλο, καμιά φούστα δεν είναι τόσο κοντή και κανένα παπούτσι δεν είναι δα και τόσο ακριβό!