Τις εντυπώσεις των 6.000 και πλέον καλεσμένων έκλεψε το πιο φαντασμαγορικό event των Ποσειδωνίων 2016, η δεξίωση της Aegean Oil που δόθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στο Balux.

Oικοδεσπότες της πιο λαμπερής βραδιάς του φετινού καλοκαιριού, ήταν ο Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλο της Aegean Oil, Δημήτρης Μελισσανίδης με την σύζυγό του Τζένη και τον γιό του Γιώργο Μελισσανίδη, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους χιλιάδες καλεσμένους τους, εξέχουσες προσωπικότητες της ναυτιλίας, των επιχειρήσεων και της ελιτ αθηναίκής κοινωνίας, που δεν σταμάτησαν να έρχονται από τις 9:00 το βράδυ έως τις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Από τα highlights της εκδήλωσης ήταν η συναυλία που δόθηκε με την ορχήστρα του Θανάση Πολυκανδριώτη και τον Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει τις πιο γνωστές του επιτυχίες πάνω σε εντυπωσιακή πλατφόρμα, ειδικά φωταγωγημένη, που στήθηκε πάνω στη θάλασσα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την απόλυτη επίβλεψη του δυναμικού επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ασχολήθηκε μέχρι και με την τελευταία λεπτομέρεια της.

ΦΩΤΟ 1 (1) ΦΩΤΟ 2 (1) ΦΩΤΟ 3 (1) ΦΩΤΟ 4 (1) ΦΩΤΟ 5 (1) ΦΩΤΟ 6 (1) ΦΩΤΟ 7 (1)