7 Απριλίου @Η&Μ, Ερμού 54. Φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι Τύπου παρευρέθηκαν σε ένα αειφόρο πάρτυ μόδας για να γιορτάσουν το λανσάρισμα της συλλογής Η&Μ Conscious Exclusive 2016. Επηρεασμένο από την καλλιτεχνική και εκλεπτυσμένη κομψότητα της Consciοus Exclusive, το σκηνικό είχε ως κεντρικά θέματα τη συλλογή και την έκθεση που παρουσίαζε τα καινοτόμα αειφόρα υλικά που την απαρτίζουν, την απεικόνιση της διαδικασίας σχεδιασμού της Η&Μ και την έννοια της Επαναχρησιμοποίησης,  Ανακατασκευής  και Ανακύκλωσης (remake, rewear, recycle).

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν το μουσικό show του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα που απογείωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα ενώ είδαν τις συλλογές H&M και H&M Conscious Exclusive φορεμένες από τους επώνυμους της βραδιάς. Οι Steve Milatos, Άκης Πετρετζίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Ελένη Φουρέιρα, Μαρία Ηλιάκη, Νικολέττα Ράλλη, Στελλα Γιαμπουρά, Τζένη Θεωνά, Τζωρτζίνα Λιώση και Τόνια Σωτηροπούλου ήταν εκεί στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Η&Μ για ανακύκλωση ρούχων, φέρνοντας τα παλιά τους ρούχα για ανακύκλωση.

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε και ο 3ος Instameet fashion διαγωνισμός που έφερε κοντά Instagramers και bloggers να φωτογραφήσουν και να φωτογραφηθούν με τη νέα συλλογή Conscious Exclusive. Νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας  Αναγνωστόπουλος @isvoss που παρέλαβε το βραβείο του από την κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από τη Στέλλα Ράπτη εκδότρια print-digital ΜADAME FIGARO, την Αλεξάνδρα Κατσαίτη Fashion & Style Expert και το Νικόλα Μάστορα φωτογράφο. Ο νικητής κέρδισε ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι για να επισκεφτεί την έκθεση Fashion Forward – 300 years of Fashion που φιλοξενείτε στο Musée des Arts Décoratifs.

«Στην Η&Μ θέλουμε να προσφέρουμε αειφόρα, καλής ποιότητας μόδα σε όσους περισσότερες πελάτες γίνετε. Οι συλλογές Conscious δείχνουν το φάσμα των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα πιο αειφόρα υλικά. Αυτό που ζήσαμε σήμερα, μας δίνει ενέργεια να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος το έργο μας για αειφορία στη μόδα.», αναφέρει η κυρία Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος & Βουλγαρίας.

H συλλογή Conscious Exclusive διατίθεται από τις 7 Απριλίου σε περίπου 180 καταστήματα παγκοσμίως. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54 και στη Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 20.