ΦΩΤΟ 1 (2)

Αλέξανδρος Αραπάκης, Χριστόφορος Στράτος, Στρατής Ανδρεάδης, Άννα Ανδρεάδη, Huity Κωνσταντινίδου(Από τον οίκο Metaxa), Δημήτρης Παντελεημονίτης, Λίζα Σταθάτου

O Οίκος Μεταξά αγκάλιασε φέτος, για πρώτη φορά, τη διοργάνωση του Spetses Classic Yacht Regatta, του δημοφιλέστερου αγώνα κλασσικών σκαφών στην Ελλάδα. Με αυτή τη συνεργασία το ΜΕΤΑΧΑ γιορτάζει τις αξίες του και γίνεται σύμβολο του Ελληνικού πνεύματος σε μία διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς.

Μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Spetses Classic Yacht Regatta είναι πλέον ο δημοφιλέστερος αγώνας Κλασσικών σκαφών στην Ελλάδα, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους στη Μεσόγειο. Ξένοι και Έλληνες ιστιοπλόοι, φίλοι της ιστιοπλοΐας και των Σπετσών , απολαμβάνουν για ένα 4ήμερο τη θάλασσα, τον ήλιο αλλά και την ελληνική φιλοξενία.

ΦΩΤΟ 6

Διονύσης Πολάτος και Σίμος Ταγαράς (Barmen Metaxa)

ΦΩΤΟ 7 (1)

Μουσικό Group Vanila Swing

«Όπως το METAXA, έτσι και το Spetses Classic Yacht Regatta, ξεκίνησε από την Ελλάδα και άνοιξε πανιά για την Μεσόγειο και τον κόσμο», σχολιάζει η Χουίτη Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Οίκου Μεταξά. « Το ΜΕΤΑΧΑ, έχει διασχίσει τους αιώνες φτάνοντας το πνεύμα της Ελλάδας στα πιο μακρινά σημεία του πλανήτη. Με τον ίδιο τρόπο, η αρχαία ελληνική τέχνη της ναυπηγικής, ταξίδεψε την ελληνική ψυχή μέχρι τα πέρατα της γης, διατηρώντας τις αρχές της αναλλοίωτες, για να φτάσει σήμερα να γιορτάζεται, με το Spetses Classic Yacht Regatta, στην πιο αυθεντική της μορφή. Τόσο το METAXA όσο και η ναυπηγική έγιναν τα δημιουργικά οχήματα που έκαναν την Ελλάδα ξακουστή. Σήμερα, ένα μπουκάλι METAXA φέρνει στο νου την Ελλάδα όπως και ένα κομμάτι λευκό πανί πάνω στα κύματα».

Οι παρευρισκόμενοι του Spetses Classic Yacht Regatta είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τρία ξεχωριστά cocktails με METAXA που δημιουργήθηκαν από εξαιρετικούς bartenders ειδικά για τα πάρτι της Regatta, με έμπνευσή από τη θάλασσα και τις Σπέτσες, αλλά και να πάρουν μία πρώτη γεύση από το μοναδικό METAXA ANGELS’ Treasure που μόλις κυκλοφόρησε.