Ζούμε στην εποχή της νέας πραγματικότητας, όπως πολλοί την αποκαλούν! Μια πραγματικότητα που δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν! Μια πραγματικότητα που- μεταξύ μας- μου αρέσει και την ακολουθούσα πολύ πριν έρθει ο κορωνοϊός!

Petfully.gr - Το απόλυτο eshop για το κατοικίδιο σαςΚάπως έτσι πρέπει σιγά σιγά να εξοικειωνόμαστε με τα ηλεκτρονικά καταστήματα! Η Ελλάδα δηλαδή, γιατί στην Νέα Υόρκη όλοι ανεξαιρέτως ηλικίας, μόνο ηλεκτρονικά κάνουν τις αγορές τους!

Ο κορωνοϊός μας έκλεισε για τα καλά μέσα, με αποτέλεσμα να βρίσκομαι στο διαμέρισμα μου στην Αθήνα και να ψάχνω απεγνωσμένα για ηλεκτρονικό κατάστημα που να πουλάει τροφές , όχι τις συνηθισμένες, για την μικρή μου Lizzie και να παραδίδει και σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάμε πως η πλειοψηφία παρέδιδε τουλάχιστον με μια εβδομάδα – αν όχι παραπάνω- καθυστέρηση, από την ημέρα που θα έβαζες την παραγγελία.

Κάπως έτσι βρέθηκε στην αναζήτησή μου το petfully.gr. Μου κέντρισαν αμέσως το ενδιαφέρον οι ψαγμένες τροφές και λιχουδιές. Εδώ φαίνεται πως μάλλον γίνεται καλή δουλειά σκέφτηκα. Όσοι με γνωρίζουν ,ξέρουν ότι είμαι πολύ σχολαστικός στο τι θα φαέι η μικρή Lizzie, οπότε μελετώντας το e-shop, κατάλαβα ότι κάτι καλό παίζει.

Petfully.gr - Το απόλυτο eshop για το κατοικίδιο σαςΤροφές ψαγμένες, άλλωστε μην ξεχνάμε πως το petfully.gr ξεκίνησε σαν ιδέα από οικογένεια με αγάπη για τα πολλά τετράποδα μέλη της. Οπότε ήταν αδύνατον να μην βρεις αντικείμενα πολύ προσεκτικά μελετημένα προς πώληση.

Το petfully.gr για εμένα πλέον δεν είναι ένα απλό e-shop που θα μπω να ψωνίζω τα αντικείμενα για το κατοικίδιο μου. Είναι μια κοινότητα για όλους εμάς τους φιλόζωους. Μπορώ να απευθυνθώ και να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες μου. Μέσα από την σελίδα του petfully.gr μπορώ να ενημερωθώ για έρευνες που γίνονται σχετικά με τα κατοικίδια και να είμαι updated συνεχώς!

Το κερασάκι βέβαια στην τούρτα που με κέρδισε το petfully.gr είναι πως έχεις άμεση παράδοση εντός Αττικής. Έτσι λοιπόν με την παραγγελία σου μέσα σε 24- 48 ώρες τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στην πόρτα σου.

Έλα και εσύ να γίνεις μέλος στην κοινότητα του petfully.gr με ένα απλό κλικ! Η ομάδα του θα σε υποδεχτεί και θα σε καλωσορίσει!