Την αγάπη μου για την Aria Hotels την γνωρίζετε πολύ καλά. Πως να μην αγαπήσεις μια εταιρεία σαν την Aria Hotels, όταν κάθε χρόνο έχει σκοπό να μας ταξιδεύει σε νέους καλοκαιρινούς προορισμούς!

Φέτος αποφάσισε να μας ταξιδέψει στον νέο της προορισμό με το νέο της απόκτημα! Φυσικά και μιλάω για την Σαντορίνη και το Pina Caldera Residence στο μαγευτικό τοπίο της Οίας. Η Οία θεωρείται ως ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Ελλάδας, με έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα και είναι παγκοσμίως γνωστή για το ηλιοβασίλεμα της. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το επισκεφτώ.

Κτισμένη στο πιο επιβλητικό σημείο της Οίας, η καινούργια πολυτελής κατοικία Pina Caldera σας υποδέχεται σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης αισθητικής και φινέτσας. Το κυκλαδίτικο λευκό, το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, το πράσινο του πεύκου – μοναδικό στο ηφαιστειακό τοπίο της Σαντορίνης- που δεσπόζει στην άνετη βεράντα με την εξωτερική πισίνα, έρχονται να συνθέσουν ένα απόλυτα ισορροπημένο κάδρο ηρεμίας και γαλήνης.

H Aria Hotels με χαρακτηριστικό της γνώρισμα την ζεστή ελληνική φιλοξενία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, σας υπόσχεται να περάσετε αξέχαστα πρωινά απολαμβάνοντας την ανατολή του ηλίου μέσα στην ιδιωτική σας πισίνα και αξέχαστα βράδια απολαμβάνοντας το κρασί σας με θέα την φωταγωγημένη καλντέρα και το ηφαίστειο στους άνετους καναπέδες της βεράντας της με τον ήλιο να δύει και να ζωγραφίζει στο απέραντο γαλάζιο του ουρανού.

Στη ζεστή αγκαλιά της Pina Caldera σταματάει ο χρόνος και αρχίζει το όνειρο…

GetAttachment

Pina Caldera Residence

Oia, Santorini Island

www.ariahotels.gr