Το Fashion Erotokritos γιορτάζει 6 εκπληκτικά χρόνια λειτουργίας και σας προσκαλεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 21:00, στο αγαπημένο μας στέκι MoMix Bar, στον Κεραμεικό, στην οδό Κελεού 1.
Την βραδιά, η οποία θα περιλαμβάνει fashion show με γνωστούς και νέους Έλληνες σχεδιαστές, με δημιουργίες τους από υφάσματα της συλλογής του Fashion Erotokritos, θα παρουσιάσει η λαμπερή δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή.
Την εικαστική επιμέλεια έχει αναλάβει ο διακεκριμένος Art Director και κάτοχος του fashionistas.com.gr ,Κωνσταντίνος Κασπίρης. Με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν μοντέλα από το διαγωνισμό Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2016, (της Βραζιλίας, της Ιταλίας, της Ρωσίας, της Χιλής) χάρη στην επιμέλεια του κ. Γιώργο Κουτούλια αλλά και αναγνωρισμένα μοντέλα από τον χώρο του ελληνικού μόντελινγκ.
Μαζί μας θα είναι οι σχεδιαστές:


Andria Papadopoulou /Caroline de Souza / Celebrity Skin / Chris & Tonia / Christos Petridis/ Damiano/Dimitris/ Ordoulidis / Dimitris Petrou / EllenSkaroni / Emily /Evi Grintel /Gogo by Stalo /Habi Ch / Ioakeim Mitakos / Joe Togou / Joy Koumentakou / Katerina Krommidaki / Kathy Heyndels / Konstantinos Mitrovgenis / Lila Nova /Loukia Kyriakou /Maria Tagalou /Miltos /MiRo / Nella Ioannou /Nene Panagiota /Prince Erotokritos/Ouaretou
Polimnia Papadea/Panos Apergis/Paris Valtadoros /PersonArt /Stylianos


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα γίνει επίσημη παρουσίαση της Ιταλικής εταιρείας Realize Italy, η οποία δραστηριοποιείτε στο χώρο των πολυτελών μεταλλικών κατασκευών σε ολόκληρο τον κόσμο και η οποία στηρίζει αποκλειστικά τα Fashion Erotokritos και Prince Erotokritos σε όλες τις δράσεις μας.
Dress code: Βραχιολάκια αγάπης και αισιοδοξίας για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» , τα οποία θέλουμε να φοράτε στο χέρι σας. Mπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα μας, Περικλέους 42 στο Σύνταγμα, αλλά και κατά την είσοδο σας στο MoMix την ημέρα του event. Το Fashion Erotokritos στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με πολύ θετική ενέργεια, πίστη, αισιοδοξία, χαμόγελα αλλά και πράξεις.

Supporter : Stalexpo
Art Direction – Styling : Konstantinos Kaspiris
Make Up & Hair : Freddy Make Up Stage
Models : Future Models
Florist : Marios Valianos
PR Coordination: Τζένη Οικονόμου Ρίζου